Aşkın Mevsimi Olmaz Ki Akor - Ferhat Göçer - Cennet. ترجمه آهنگ Aşkın Mevsimi Olmaz Ki از Ferhat Göçer.


Ayrilsak Oluruz Biz Gitar Akorlari Guzelresimler Buzz

Aşkın sesini duyuyorum akorları.

Aşkın mevsimi olmaz ki akor. Aşkla aynı değil ft. Aşkın sesini duyuyorum akor. Ferhat Göçer akor gitar akorları tab.

Sarıp sarmala beni güzelim gül tenine زیبای من مرا در آغوش تن همچون گلت بگیر. Bazen hayat yüreğinde taşıdığın insanın. Ferhat Göçer - Büyük Oyun.

Aşkın zindanları ft özgün akorları. Ferhat Göçer - Aşkın Mevsimi Olmaz ki - Akor. Gm Cm Fm Ben vazgeçmemişken düşün olmaz olmaz bitanem Gm Cm Bb Cm Bb Ab Gm Düşün bizi ne olur yalvarırım terketme Gm Cm Bb Başkalarındaki o aşk bizi mutlu eder mi Cm Bb Ab Fm Bb Gm Bizi ayırmaya yeter mi aşkımız böyle kolay biter mi Bb Bb Fm Gm Gm Geceyi güneş siler beni senin.

Zara akor kolay ve orjinal ton gitar akorları kutsi asiklar sehri ft. Aşkın zindanları ft özgün akor. Seni Hangi Bulut Gönderdi Yağmurun Buyur Yağ Tenime Seni Yıllarca Aramıştım Kurumuş.

AŞkin mevsİmİ olmaz kİsenİ ben İÇİme Öyle beklemİŞİm kİÖlÜrÜm nefesİne sarip sarmala benİ gÜzelİm gÜl tenİne bİr daha dÜŞer mİyİz kİ bİlmemsevdanin bÖylesİn. Bahadır - Sana da Bu Yakışır. Ferhat Göçer Aşkın Mevsimi Olmaz ki Şarkı Sözü.

Ferhat Göçer - Avare Martilar. Aşkın Mevsimi Olmaz Ki. Am Seni ben içime öyle beklemişim ki F Ölürüm nefesine sarıp sarmala beni Em Am G Güzelim gül tenine bir daha düşer miyiz ki bilmem F Dm Em Sevdanın böylesine Em Dm Am Seni hangi yıldız gönderdi hoşgeldin canım şu gönlüme Dm Am Seni yıllarca aramıştım anlamsız bomboş o gözlerde Dm Em Zamanı değil deme bana F Dm Em Aşkın.

Uğur Akyürek - Aşk İzi. C C Db D D Eb E F F Gb G G Ab A A Bb B. Video Yükleme Kuralları.

Birdaha düşer miyiz ki bilmem sevdanın böylesine نمیدونم آیا یک بار دیگه گرفتار چنین عشقی میشویم. Ferhat Göçer - Ayağında Kundura. Bir bakıyorsun herşey mavi.

Askla ayni degil ft. Ferhat Göçer - Bizim Şarkımız. Aşkın mevsimi olmaz ki x2 N Em Dm Am Seni hangi bulut gönderdi yağmurum buyur yağ tenime Dm Am Seni yıllarca aramıştım kurumuş susuz o çöllerde Dm Em Zamanı değil deme bana F Dm Em Aşkın mevsimi olmaz ki x2 N Rastgele.

Ferhat Göçer - Götür Beni Gittiğin Yere. Üye girişi yapmanız gerekmektedir. Repertuara ekleyebilmen için üyelik girişi yapman gerek.

Ferhat Göçer - Biri Bana Gelsin. Cemre Solmaz - Deli Hisler. Seni Ben İçime Öyle Beklemişim Ki Ölürüm Nefesine Sarıp Sarmala Beni Güzelim Gül Tenine Birdaha Düşermiyiz Ki Bilmem Sevdanın Böylesine.

Sesine bakışına davranışına göre şekilleniyor. Ferhat Göçer Aşkın Mevsimi Olmaz Ki Akor. Fm Çaldı benim hava D Değdi efkar Cana Fm Nerede yazsam orada sen Fm Çaldı benim hava D Değdi efkar Cana Fm Nerede yoksam orada sen D Bavul mavul almaz yürek yüküm ağır gelir E Duvarlarında şarkı sözleri yazan şehir D Fm Allaha ısmarladık mı denir ne denir bilmem ki Fm.

Ferhat Göçerin DMC etiketiyle yayınlanan Aşkın Mevsimi Olmaz ki albümünde yer alan Aşkın Mevsimi Olmaz ki isimli şarkısı video klibiyle netd müzikte. Ferhat Göçer - Bazen Çok Özlüyorum. Seni ben içime öyle beklemişim ki ölürüm nefesine من آن چنان در وجودم برایت انتظار کشیده ام که میمیرم برای نفست.

Aşkın mevsimi olmaz ki akorları. Gm Cm B Gm Bilirim bir uzun yoldur aşılmaz Cm F Gm Varılmaz yanına taştan arkadaş F E Bunu bile bile bak yine bu yaz Gm F Cm F Gm Vuruldum ben yeni baştan arkadaş Cm Gm F E Bunu bile bile bak yine bu yaz Gm Cm B Gm Vuruldum ben yeni baştan arkadaş Cm B Gm Baştan arkadaş Gm Cm B. Bu içerik için hata bildir.

Can Ozan - Kader Oyunu. Ferhat Göçer - Ayrılsak Ölürüz Biz. Emre Aydın - Bitti Tebrikler.

Ferhat Göçer - Aşkın Mevsimi Olmaz ki. Üye girişi yapmanız gerekmektedir. Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak.

Erkin Koray - Razıyım - Akor. Aşkın mevsimi olmaz ki akorları aşkın mevsimi olmaz ki akor chords askin mevsimi olmaz ki akustik gitar akorları. Aşkın Mevsimi Olmaz Ki Seni Ben Içime Öyle Beklemişim Ki Ölürüm Nefesine Sarıp Sarmala Beni Güzelim Gül Tenine Birdaha Düşermiyiz Ki Bilmem Sevdanın Böylesine.

Aşkın mevsimi olmaz ki akor. Aşkın mevsimi olmaz ki akor için etiket sonuçlarını görebilirsiniz. Feride Hilal Akın - Yokuş.

Oguzhan koc aşkla aynı değil ft. Am Seni ben içime öyle beklemişim ki F Ölürüm nefesine sarıp sarmala beni Em Am G Güzelim gül tenine bir daha düşer miyiz ki bilmem F Dm Em Sevdanın böylesine Em Dm Am Seni hangi yıldız gönderdi hoşgeldin canım. Ferhat Göçer - Aşkın Mevsimi Olmaz ki.

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan. Cem Karaca - Bu Son Olsun. Gökhan Örsün DMC etiketiyle yayınlanan Aşkın Mevsimi Olmaz ki isimli tekli çalışması video klibiyle netd müzikteSöz Müzik.

Bir bakıyorsun gökyüzünü çalmışlar. Bu siteyi ziyaret ederek Kullanım Şartlarımızı Gizlilik ve Çerez Politikamızı kabul etmiş bulunuyorsunuz. Üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Ferhat Göçer - Yıllarım Gitti. Kutsi - Aşıklar Şehri ft. Üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Serkan Nişancı - Kara Gözlüm Ölesim Var. Ferdi Tayfur - Huzurum Kalmadı. C G Bu sabah yerini kimler almış Am G Diye düşündüm kalktığımda Am G Dm G Hiçbiri seni hiçbiri beni hiçbiri bizi anlamamış C G Bu sabah telefonu hiç açmadım Am G Çaldı durdu aldırmadım Am G Hiçbirşey seni seni düşünmemi Dm G Engellemez ben anladım C G Bu sabah C Gül.

Sinan Özen - Keyfim Yerinde. August 3 at 439 AM. Ferhat Göçer - Ayrılsak Ölürüz Biz.

Üye girişi yapmanız gerekmektedir. Geri Anlık Bu Hafta. Seni ben içime öyle beklemişim ki Ölürüm nefesine Sarıp sarmala beni güzelim Gül tenine Bir daha düşermiyiz ki bilmem Sevdanın böylesine Seni hangi yıldız gönderdi Hoş geldin canım şu ömrüme Seni yıllarca aramıştım Anlamsız bomboş o gözlerde Zamanı değil deme bana.

Üye girişi yapmanız gerekmektedir A-A. Ferhat Göçer - Aşkın Mevsimi Olmaz ki - Akor. Am Seni ben içime öyle beklemişim ki F Ölürüm nefesine sarıp sarmala beni Em Am G Güzelim gül tenine bir daha düşer miyiz.

Yaşar Güvenir - Sensiz Saadet Neymiş.


En Hizli Askin Mevsimi Olmaz Ki Lyrics English


En Hizli Askin Mevsimi Olmaz Ki Lyrics English


Ferhat Gocer Askin Mevsimi Olmaz Ki Youtube


En Hizli Askin Mevsimi Olmaz Ki Lyrics English


En Hizli Askin Mevsimi Olmaz Ki Lyrics English


En Hizli Askin Mevsimi Olmaz Ki Lyrics English


En Hizli Askin Mevsimi Olmaz Ki Lyrics English


Ayrilsak Oluruz Biz Gitar Akorlari Guzelresimler Buzz


En Hizli Askin Mevsimi Olmaz Ki Lyrics English


En Hizli Askin Mevsimi Olmaz Ki Lyrics English


En Hizli Askin Mevsimi Olmaz Ki Lyrics English


Gokhan Ors Askin Mevsimi Olmaz Ki Youtube


Ferhat Gocer Askin Mevsimi Olmaz Ki Youtube


Akorlar Pdf


Related Posts