Arçelik Buzdolabı Kırmızı ışık - Test modunda iken hata verirse hata kodu görüntülenir. 163 likes 1 talking about this.


Buzdolabi Yuksek Sicaklik Uyarisi Veriyorsa Ne Yapmalisiniz Youtube

Derin dondurucunuzda kırmızı bir ışık ya da kırmızı ünlem işareti yanıyorsa aşağıdaki adımları takip ederek sorunu çözebilirsiniz.

Arçelik buzdolabı kırmızı ışık. Buzdolabı fiyatları ve size en uygun buzdolabı modelleri için sayfamızı ziyaret edin. Essential Grammar in Use English Grammar in Use Advanced Grammar in Use CDs Cevap Anahtarlı 15523 TL. Derin dondurucuda kırmızı ışık kırmızı.

1 ay sonra farkettik bu yeni gelen dolapta mavi ışık yanmıyor. Arçelik ailesinin hem sağlığınızı hem de cebinizi düşünen üyesiyle tanışın. If the product will be used for.

Su tankı ve buz saklama haznesi olmak üzere iki alandan oluşuyor. Beko buzdolabı kırmızı ışık yanıyor arçelik buzdolabı dijital ekran arızası arçelik buzdolabı gösterge anlamları beko buzdolabı arıza kodları buzdolabı soru cevap Uzun açıklama. Buzdolabınızın sıcaklığı arttığında uzun süre elektrik kesildiğinde ya da kapak açık kalmışsa ekranda ünlem yüksek sıcaklık uyarısı yanar.

Arçelik Buzdolabı Ve ünlem Işareti şikayetleri şikayetvar. Öncelikle yiyeceklerin bu sebepten bozulmaması için farklı bir yerde muhafaza etmeniz gerekir. Motor kısa bir süre sonra açılır kapanır.

Merhabalar arkadaşlar arçelik A mavi ışıklı buzdolabı aldık 3 ay önce aldıktan 1 ay sonra karlanma nedeniyle servisi aradık ve büyük zorluklarla buzdolabını yenisi ile değiştirdiler. 920 likes 1 talking about this 109 were here. Bazı Arçelik buzdolabı modellerinde bulunan otomatik buz makinesi özelliği buzdolabının iç kısmında yer alıyor.

Original Unlem Isareti Arizasi Teckno. Arçelik buzdolabı yorumları da ürünün ne kadar gelişmiş sistemlere ve ileri teknolojiye sahip olduğuna dikkat çekiyor. Nemox Nxt1 Ev Tipi Gelato Dondurma Sorbe Makinesi Kırmızı 280196 Miles Bosch KGN57PW23N No Frost Kombi Buzdolabı Beyaz 279476 Miles Arçelik 270531 EI No Frost Buzdolabı.

Geçmişten gelen güven ve kalitenin günümüze uzanan sürecini değerlerini siz müşterilerimize. Buzdolabı Alarm Veriyor çözüm Ve Arızaları. Yeni yiyecek yüklediyseniz uzun süre elektrik kesilmiş ya da kapı açık kalmışsa kırmızı ünlem işareti yüksek sıcaklık uyarısı yanmaya başlar.

Arçelik Buzdolabı Soğutmuyor Isıtıyor Arçelik buzdolabı aldım yaklaşık 4 sene oldu ama artık soğutmuyor sürekli kırmızı ışık yanıyor. A enerji seviyesine sahip 2476 CEI buzdolabımız geniş saklama hazneleri ve do. Arçelik Buzdolabı Arıza Işaretleri 0216 471 80 95.

Arçelik Bayisi Some preparations need to be done before loading new food to increase the cooling performance of your fridge and Deep freezer. Buzdolabında kırmızı dikkat Buzdolabı Ünlem İşareti ışığının yandığı diğer tüm durumlar onarım uzmanı gerektiren arızaları ifade eder. Yüksek sıcaklık ve nemi gören alanlarda bulunan evler için klima neredeyse temel ihtiyaçlara benziyor ve bu yüzden de klimadan daha fazla bir arıza meydana gelmesi için bir ikaz ışığının yanıp sönmesi durumunda bir kabus olabilir.

Arçelik buzdolabı kırmızı ünlem işareti yanıp sönüyor ne yapmalıyım am oktober 18 2019 link abrufen. Su koyuyorum maşallah soğutmuyor Arçelike güvenmiştik. Testten buzdolabının enerjisi kesilerek çıkılır.

Öncelikle ekranın sağındaki. Beko No Frost 9522 Nfy Buzdolabı ünlem Işareti Ve E4 Arızası. Kırmızı ışık 24 saat boyunca sürekli yanar.

Buzdolabı yüksek sıcaklık uyarı sinyali veriyor. Siz su tankına suyu dolduruyorsunuz ve işlem. Derin dondurucunuzda kırmızı bir ışık ya da kırmızı ünlem işareti yanıyorsa aşağıdaki adımları takip ederek sorunu çözebilirsiniz.

Klima Işık Yanıp Sönüyor ve Problem Çözme Teknikleri evlerde klima ışığı yanıp sönen bir problemdir. Her daim tazelik sunan cihazlar mavi ışık teknolojisine sahiptir. Meyvelerinizin ve sebzelerinizin ideal dalga.

Yeni yiyecek yüklediyseniz uzun süre elektrik kesilmiş ya da kapı açık kalmışsa kırmızı ünlem işareti yüksek sıcaklık uyarısı yanmaya başlar. Atılgan Ticaret Arçelik Antalya Turkey. Hem ekranda kırmızı ışık yanıyor hem de soğutma işlemini yapamıyor.

Arçelik 8270 nf arçelik no frost buzdolabı beko nofrost buzdolabı altus nofrost buzdolabı grundig nofrost buzdolabı servis testi self test arıza kodu TEST PROGRAMINA GİRİŞ. Arçelik A Derin Dondurucuyu Tanıyalım. Arkadaşlar son günlerde buzdolabının ekranına baktığımda -18 derecesinin yanında kırmızı bir ünlem işareti varDaha önce bu yoktuBakıyorum kırmızı ünlem işareti gözüküyor sonra bir süre geçiyor ünlem işareti gidiyorÇok kafama takılıyorNeden ünlem işareti gidip geliyorAcaba çok kullanıma bağlı.

Arçelik Yetkili Servisi Nusaybin İlgisizliği Arçelik 7261720180 numaralı 2486 çi model buzdolabımız son 3 aydır arıza veriyor. Buzdolabı ürünleri iyi soğutmaz. Bir süre sonra kapatır.

Uzdolabı Arıza Kodları arçelik no frost buzdolabı beko. Kart üzerinde bulunan test butonuna basılarak teste girilir.


Arcelik 274581 Ei Kombi No Frost Inox Buzdolabi


Arcelik 274580 Edi No Frost Buzdolabi Canturk Ticaret


Beko Arcelik Buzdolabi Unlem Isareti Cozumu Buzdolabi Beko Arcelik Unlem Isareti Cozum Youtube


Arcelik 574561 Eb No Frost Buzdolabi Fiyatlari


Arcelik Beko Buzdolabi Unlem Isareti Sorunu Ve Cozumu Refrigerator Red Exclamation Mark Setting Youtube


Arcelik Ve Beko Buzdolabi Kirmizi Unlem Hatasini Silme Islemi Youtube


Arcelik 270561 Esc No Frost Buzdolabi Fiyati Hepsinialalim


Arcelik 270560 Ebc No Frost Buzdolabi Fiyati Hepsinialalim


Arcelik Kibris Arcelik Ten Yil Sonu Kampanyasi Vitaminzone Teknolojili Buzdolabinin Gun Isigi Dongusunu Birebir Yasatan Mavi Yesil Ve Kirmizi Isik Gecisleriyle Meyve Ve Sebzeler Hem Taze Kaliyor Hem De Vitamin Degerlerini Ilk


Arcelik 574560ei No Frost Buzdolabi Buzdolaplari Buzdolabi Urunler


Arcelik 2630 Cei A 630 Lt Kombi Tipi Buzdolabi Fiyatlari


Arcelik 2630 Cei A 630 Lt Kombi Tipi Buzdolabi Fiyatlari


Arcelik 283720 Eb A No Frost Buzdolabi Fiyati Hepsinialalim


Arcelik Beko Buzdolabi Unlem Isareti Sorunu Ve Cozumu Refrigerator Red Exclamation Mark Setting Youtube


Related Posts