Babildeki Bahçe Sözleri - 2018Mavili serinin ikinci videosu sizlerleDüzenleme Kayıt Mix Mastering. Sözlerini beyendiyseniz paylaş düymesine kulanıb arkadaşlarınızla bölüşmeyi unutmayalım Gülce Duru.


Ozbi Babildeki Bahce Live Lyrics Genius Lyrics

Gülce Duru Şarkı Sözü.

Babildeki bahçe sözleri. Mavideki ümidim sensin Bir vapur gezmesinde simidim sen. Gülce Duru şarkı sözü Ozbi Singlelar ve EPler sözleri. Mavideki ümidim sensin Bir vapur gezmesinde simidim sen.

Bir şairdeki kalemim sendin bir şiir yazdık o gün kederimden. Gülce Duru şarkı sözleri Babildeki Bahçe feat. Yalan hayat zaman akar.

Mavideki ümidim sensin bir vapur gezmesinde simidim sen. Yalan hayat zaman akar yıllanan şarap içilmeyince küf tutar. Seninleysem benimle gel bırak tüm dünya yansın benimle öl.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Ozbi - Babildeki Bahçe ft. Ozbi Şarkı Sözleri - Babildeki Bahçe Ft.

Ozbi - Babildeki Bahçe ft. Yol beni tüketmeden gel zaman beni kul etmeden gel. Ozbi - Babildeki Bahçe ft.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Yol beni tüketmeden gel zaman beni kul etmeden gel. Ozbi Gülce Duru Cover.

Bayat hayal zaman kokar karyolanın altında yetişmez çınar Sabahtan bi rüzgar değer değer içimde yas tutar. Yol beni tüketmeden gel zaman beni kul etmeden gel. Furkan Ruhi BaşVokal.

O sahildeki ayıbım sendin bir vapur kalktı o. Bir umut uçtu o gün kafesimden. Babildeki o bahçe sendin bir bulut yaratmıştın nefesimden.

Her sabahtan bir rüzgar değer değer içimde Aşkın. Can evindeysem eğilmeden benle yan o zaman benimle sön. Bir şairdeki kalemim sendin bir şiir yazdık o gün kederimden.

Mavideki ümidim sensin Bir vapur gezmesinde simidim sen. Bırak tüm dünya yansın benimle öl. Gülce Duru YEPYENİ Şarkı Sözleri.

Bayat hayal zaman kokar. Zaman beni kul etmeden gel. Yıllanan şarap içilmeyince küf tutar.

Yol beni tüketmeden gel zaman beni kul etmeden gel. Klibi de farklı sözlerini de yazayım tam olsun. Ozbi - Babildeki Bahçe ft.

Mavideki ümidim sensin bir vapur gezmesinde simidim sen. Mahirdeki gülüşüm sendin bir umut uçtu o gün kafesimden. Ozbi Babildeki Bahçe Şarkı Sözleri.

Ozbi - Tüm şarkıları. Can evindeysem eğilmeden benle yan o zaman benimle sön. Furkan Ruhi Baş Mavili seri 2.

Ozbi - Babildeki Bahçe ft. Benle yan o zaman benimle sön. Provided to YouTube by IIP-DDSBabildeki Bahçe Ozbi Gülce DuruRakılı Live 1.

Bir vapur kalktı o gün yüreğimden. Yıllanan şarap içilmeyince küf tutar. Ozbi - Babildeki Bahçe feat.

Seninleysem benimle gel bırak tüm dünya yansın benimle öl. Harika bir gülce duru şarkısı. Bir bulut yaratmıştın nefesimden.

Mahirdeki gülüşüm sendin bir umut uçtu o gün kafesimden. Babildeki o bahçe sendin bir bulut yaratmıştın nefesimden. Bir şiir yazdık o gün kederimden.

Ozbi Gülce Duru - Babildeki Bahçe trsoz 4182021 İNDİR Ozbi Gülce Duru - Babildeki Bahçe Şarkı Sözleri. O sahildeki ayıbım sendin bir vapur kalktı o gün.


Ozbi Gulce Duru Aysel Rakili Live Youtube


Ozbi Babildeki Bahce Live Lyrics Genius Lyrics


Ozbi Ve Gulce Duru Babildeki Bahce Ukulele Akorlari Youtube


Babildeki Bahce Bahce Tasarimlari


Babildeki Bahce Bahce Tasarimlari


Ozbi Babildeki Bahce Live Lyrics Genius Lyrics


Ozbi Gulce Duru Babildeki Bahce Sarki Sozleri


Ozbi Gulce Duru Hulya Sarki Sozleri


Ozbi Babildeki Bahce Ft Gulce Duru Sarki Sozleri Dinle Sarki Sozleri Klipler


Babildeki Bahce Ev Fikirleri


Babildeki Bahce Bahce Tasarimlari


Plgjhe5v K7tm


Ozbi Gulce Duru Kahira Eyvallah Sarki Sozleri


Ozbi Babildeki Bahce Ft Gulce Duru Sarki Sozleri Babildeki Bahce Ft Gulce Duru Sarki Sozu


Related Posts