Aptallık Testi Oyun Kolu - Solo test oyunu tahtası üzerinde 32 tane siyah renkte piyon bulunuyor. Sorulara verdiğiniz cevaplara göre bir puanınız oluşuyor.


Aptallik Testi Oyna 2021 Oyun Oyunlar

Ama test sonuçlarını fazla kafanıza takmayın.

Aptallık testi oyun kolu. İkinci bölüme iste sevdiğimiz insanın adını ve cinsiyetini girmemiz isteniyor. Amacımız IQ testi yapmak değil. Yep yeni bölümler ile.

Baştan söyleyelim bu bir oyun. Oyunda tam tamına 75 farklı soru yönelteceğiz ve sizlerde. Bu sorulara doğru cevaplar vererek aptal olup olmadığınızı öğrenin.

Bu sorulara doğru cevaplar vererek aptal olup olmadığınızı öğrenin. Tahta üzerinde 33 tane boşluk bulunuyor. Aptallık testi oyunu zekanızı ölçen bir oyun.

Fakat test sonuçlarını fazla kafanıza takmayın. Gerçek Aptallık Testi oyna. Aptallık testi oyunu son zamanların en güzel oyunudur.

Bu puana göre size zekanız ile ilgili komik yorumlar yapılıyor. Yaratıcılığınızı ve zekanızı test edebileceğiniz eğlenceli bir uygulama olan Aptallık Testini arkadaşlarınıza da çözdürebilir ve kimin daha zeki olduğunu ortaya koyabilirsiniz. Aptallık testinde zekanıza güveniyorsanız bu güzel testi sizde çözebilirsiniz.

Reviews Review policy and info. Piyonları oynayabilmeniz için piyonların yan yana yada alt alta olmanız gerekiyor. İlk açılışta tahtanın tam ortasında boş bir boşluk bulunuyor.

Bu sorulara vereceğiniz cevaplara ve yoruma görede seviyeniz ortaya çıkacak. Bedava Gerçek Aptallık Testi oyunu oyna ve mutlu ol. Aptallık testi oyunu.

Zeka oyunları arasında yer alan Aptallık Testi Oyunu aslında yetişkin insanların dahi oynamaktan zevk aldığı oyunlar arasındadır. 21May2020 - Gerçek Aptallık Testi oyna. Aptallık testi oyununda çıkan soruları doğru cevaplayın ve testi başarılı bir şekilde geçmeye çalışınOyun fare ile oyna.

Evet Ne kadar aptal olduğunuzu bu oyunla ölçebiliyorsunuz. Her bölümde dikkat ve zeka gerektiren birbirinden farklı sorular var. Size hayvan matematiksel işlem dikkat algılama şekil çözme mantıksal problemler genel kültür bilgisi renk ayırt etme şifre çözme hafıza bulmaca bilmece ve şekil tamamlama tarzında değişik sorular soruluyor.

Wild Wild Taxi Oyunu Oyna. Fakat rekor oyun html tabanlı bu oyunu hazırlamış bu sayede mobil cihazlardan ve bilgisayardan da kolaylıkla oyunu açabilmektesiniz. Test boşluk doldurma ve çoktan seçmeli sorulardan oluşuyor.

Bu şekilde karşınıza 75 değişik soru size soruluyor. Gerçekten yaratıcı ve çözümleri düşünüldüğü zaman kolayca bulunabilecek olan sorulardan oluşan bu testte dikkatinizi toplamakta çok önemli. Aptallık testleri arkadaşlar arasında eğlence amaçlı olarak deneniyor ve kimin akıllı kimin akılsız olduğu ortaya çıkıyor.

11072013 Aptallık testi oyunu30 farklı zeka testi sorusu ile yapılan eğlenceli bir oyunumuz. Fakat rekor oyun html tabanlı bu oyunu hazırlamış bu sayede mobil cihazlardan ve bilgisayardan da kolaylıkla oyunu açabilmektesiniz. Kaldı ki bu kadar popüler bir oyunun sanal alemde de karşılık göreceği aşikardır.

Aptallık testimizde tam 75 soru bulunmakta ve elbette cevapları dikkatli gözlerden kaçmamaktadır. Gerçek Aptallık Testi oyun skor oyna en güzel oyunlarımızın bulunduğu Zeka Oyunlarımızdandır. Aptallık Testi oyununda sizi 5 kategoride değerlendirmeye alıyor.

İnsanlar zekalarını ölçeceğini düşündükleri her oyuna ılımlı bakmaktadırlar. Aptallık testi oyunu zekanızı ölçen bir oyun. Türkiyede ki birçok oyun sitesinde ki bunlara rekoroyun dede oyun oyun kuzusu oyun gemisi oyun skor ve oyun kolu dahil bu oyunun aynı sürümünü sitelerinde yayınlamakta.

Bu oyunda sizleri küçük bir test bekliyor olacak. Amacınız yeterli sayıdaki soruya doğru cevabı vererek test sonucunda aptal olmadığınızı başarmaya çalışmaktır. Sorulara cevap vermek için doğru bildiğiniz butona tıklayın.

Evet Ne kadar aptal olduğunuzu bu oyunla ölçebiliyorsunuz. Bölümlerde yaptığınız puana göre oyunumuz sizin için eğlence amaçlı yorum yapıyor. Test sonucunu dikkate almayın herhangi bir bilimsel ve psikolojik anlamı yoktur oyun eğlence amaçlı ve.

Aptallık testi zeka oyunu ile sizlerde şimdi kendinizi test etmek için hazır mısınız. Aptallık Testi Oyunu - Zekanıza güveniyor musunuz. Türkiyede ki birçok oyun sitesinde ki bunlara rekoroyun dede oyun oyun kuzusu oyun gemisi oyun skor ve oyun kolu dahil bu oyunun aynı sürümünü sitelerinde yayınlamakta.

Ateş ve Su 3. Bu testlerin tamamı uzman eşliğinde yapılır. Eğer kendi imkanlarınızla çocuğunuzun zihinsel becerilerini test etmek isterseniz ruh sağlığı derneği tarafından onaylı pedagojik ürün olan mentalup ı kullanın.

Oyunumuz tamamen Türkçe olup ve sizlere soruların hepsini Türkçe olarak sunacağız. - Aptallık Testi online oyna. Oyunda bir makine var.

Test sonucunu dikkate almayın herhangi bir bilimsel ve psikolojik anlamı yoktur oyun eğlence amaçlı. Sizlerde zekanızı ölçmek beyin fırtınası yapmak ve mantık sınırlarınızı zorlamak istiyorsanız Aptallık Testi oyunu tam olarak. Aptallık Testi Oyun Kolu Stanford binet wisc r ve leiter zeka testleri dünya genelinde en yaygın kullanılan testlerdir.

Oyunumuz test boşluk doldurma ve çoktan seçmeli sorulardan oluşuyor. Oyun esnasında karşınıza 75 farklı soruyu çok iyi bir şekilde cevaplamanız gerekiyor. Aşk Testi 3 karşımıza çıkan alanlarda ilkine kendi adımızı ikincisine ise sevdiğimizin ismini yazarak sevgimizin gücünü öğrenebileceğimiz eğlenceli bir çocuk oyunu.

Amacınız yeterli sayıdaki soruya doğru cevabı vererek test sonucunda aptal olmadığınızı başarmaya çalışmaktır. Tüm soruları yanıtlayın ve testin sonunda ne kadar aptal olduğunuzu öğrenin. Sonuçta eğlenceli bir vakit.

Leps World 2- 3. Bu makinenin ilk alanına kendi ismimizi ve cinsiyetimizi girmemiz gerekiyor. Aptallık testi oyunumuzda iyi eğlenceler dileriz.

Zekasına güvenenlerin oyunu olan aptallık testi oyununda birçok eğlenceli bölüm bulunuyor. Eğer aptalsanız da aptallık derecenizi öğrenin. Türkçe Aptallık Testi Yap Oyunu Oyna - Fazla Oyun.

Eğer aptalsanız da aptallık derecenizi öğrenin. En İyi Atari Oyunu. Piyonları birbirinden üzerinden atlatarak bir eksiltin.

Bedava Gerçek Aptallık Testi oyunu. 75 adet sorudan oluşan bu oyun ile ne kadar aptal olduğunuzu ölçebilirsiniz. Oyunda toplam 75 tane bölüm var.

75 adet sorudan oluşan bu oyun ile ne kadar aptal olduğunuzu ölçebilirsiniz. Bu şekilde size sorulan çok sayıdaki soru ile gerçek bir testte kendinizi deneyin. Gerçek Aptallık Testi oyun skor oyna en güzel oyunlarımızın bulunduğu Zeka Oyunlarımızdandır.

Oyun türkçe olduğu için zorlanmadan oynayabileceksiniz. Tüm soruları yanıtlayın ve testin sonunda ne kadar aptal olduğunuzu öğrenin. 75 soruluk aptallık testini indirmeden sitemizden.

Aynı zamanda IQ seviyenizi de öğrenebilirsinizNe kadar aptalsın testi olarakta bilrinen oyunumuzda sizden 75 adet soruya cevap vermeniz isteniyor. Aptallık Testi Oyunu Oyna - OYUN SKOR. Aptallık Testi Oyunu.

Aptallık Testi Oyun Skor. Oyunda hazırlarken göz önünde bulundurduğumuz durum kim daha zekiden ziyada kimler beyninin ne kadarını kullanıyor ve kimler ne kadar kıvrak bir zekaya sahip bunu ortaya çıkarmak istedik.


En Hizli Sapiklik Testi Oyunu Oyna


Aptallik Testi Turkce Oyunu Oyna Cinbo Oyunlari


Aptallik Testi Oyunu Oyna


En Hizli Aptallik Testi Oyun Skor


Aptallik Testi Turkce Oyunu Oyna Cinbo Oyunlari


Aptallik Testi Turkce Oyunu Oyna Cinbo Oyunlari


Aptallik Testi Indir Ucretsiz Oyun Indir Ve Oyna Tamindir


Aptallik Testi Oyunu Zeka Oyunlari


Aptallik Testi Oyunu


Aptallik Testi Oyun Ogrenme Alliklar


Aptallik Testi Oyunu Zeka Oyunlari


Aptallik Testi Turkce Oyunu Oyna Cinbo Oyunlari


Aptallik Testi Yaptim Dila Kent Youtube


Aptallik Testi Indir Ucretsiz Oyun Indir Ve Oyna Tamindir


Related Posts